Macedonia

Republic of Macedonia

За повеќе информации за производот на англиски јазик ве молиме погледнете на овој линк almakos.mk

Република Македонија е дел од продажната мрежа на Daikin Централна Европа.

Вашиот продажен контакт за Македонија

АЛМАКОС Клима д.о.о.е.л. 

JNA 21
1230 Гостивар
Република Македонија
Емаил: info@almakos.mk

Daikin дилери во Република Македонија

ИЦС ГРУП д.о.о.

Адреса
Ул. 164 бр.46а,
1000 Скопје,
МАКЕДОНИЈА

Дирекција Тел: (02) 3109 949
Продажен салон - Т.Ц. Скопјанка Тел. (02) 5 11 54 24

Работно време - понеделник до петок од 8-16 часот
Продажен салон - Skopje City Mall (1 кат) Тел. 076 / 344-728
Работно време - секој ден од 10-22 часот

e-mail: info@icsgroup.mk
Сервис: service@icsgroup.mk 
Skopje City Mall (продажно место): scm@icsgroup.mk
Логистика: katerina@icsgroup.mk

          

Паксон

Загребска ул. 28б, лок.17
1000 Скопје
Тел.:  +389 2 3109 998
Фаџ: +389 2 3109 998
Е-маил: contact@pakson.net
www.pakson.net