HPSU - HPSU 5XX H / RRLQ-CV3

Product Features

 • Kompresor me lëkundje i kontrolluar me inverter
 • Sistem split, i përbërë nga njësia e jashtme dhe njësia e brendshme me ruajtje të integruar termale me temperaturë maksimale qarkullimi prej 55°C
 • Njësia e jashtme nxjerr nxehtësi nga ajri i jashtëm edhe në -25°C
 • Për ujin e ngrohtë dhe ngrohjen
 • Kapaciteti 4 deri 16kW, përmbajtja e depozitës së ruajtjes 500 litra
 • Opsioni me panel diellor të integruar
 • Vetëm ngrohje
 • Alternativë me kosto ekonomike kundrejt një kaldaje me lëndë djegëse fosile
 • Certifikuar me etiketën "Eco"
 • Fatura të ulëta energjie dhe nivel i ulët emetimi i CO2.
 • E thjeshtë për t'u instaluar
 • Zgjidhje absolute për komoditet që zgjat gjithë vitin
 • Përshtatje e përkryer për shtëpitë ekzistuese si edhe ato me konsum të ulët të energjisë
 • Efikasitete optimale sezonale, duke ofruar kursime të larta në kostot e funksionimit
 • Sistem ngrohjeje dhe/ose ftohjeje me efikasitet energjie, bazuar në teknologjinë e pompës ngrohëse me burim ajri

Benefits

 • Funksionimi i garantuar deri në -25°C

  Funksionimi i garantuar deri në -25°C

  Njësitë Daikin janë të përshtatshme për të gjitha klimat, edhe në kushte të ashpra dimri me një gamë funksionimi deri në -25°C

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Documentation

Installation manuals

Sorry, we could not find any documents in this category.

Installer reference guide

Sorry, we could not find any documents in this category.

Operation manuals

Sorry, we could not find any documents in this category.

Declaration of Conformity

Sorry, we could not find any documents in this category.