HPSU - HPSU 5XX H / RRLQ-CW1

Product Features

 • Kompresori spiral i kontrolluar me inverter
 • Sistem split, i përbërë nga njësia e jashtme dhe njësia e brendshme me ruajtje të integruar termale me temperaturë maksimale qarkullimi prej 55°C
 • Njësia e jashtme nxjerr nxehtësi nga ajri i jashtëm edhe në -25°C
 • Për ujin e ngrohtë dhe ngrohjen
 • Kapaciteti 4 deri 16kW, përmbajtja e depozitës së ruajtjes 500 litra
 • Opsioni me panel diellor të integruar
 • Vetëm ngrohje
 • Alternativë me kosto ekonomike kundrejt një kaldaje me lëndë djegëse fosile
 • Certifikuar me etiketën "Eco"
 • Fatura të ulëta energjie dhe nivel i ulët emetimi i CO2.
 • E thjeshtë për t'u instaluar
 • Zgjidhje absolute për komoditet që zgjat gjithë vitin
 • Sistem ngrohjeje dhe/ose ftohjeje me efikasitet energjie, bazuar në teknologjinë e pompës ngrohëse me burim ajri

Benefits

 • Funksionimi i garantuar deri në -25°C

  Funksionimi i garantuar deri në -25°C

  Njësitë Daikin janë të përshtatshme për të gjitha klimat, edhe në kushte të ashpra dimri me një gamë funksionimi deri në -25°C

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Technical details

Documentation